Event

 

Med Mingle & Share på ert event kommer ni att samla alla era gästers mest minnesvärda foton. De kommer även visas i ett liveuppdaterat bildspel under er oförglömliga dag och kväll.

 

Tillsammans

Gör vi ert event perfekt

Mingle & Share är det hållbara valet för alla event och fester. Inga appar krävs, vår lösning hanteras av en QR-kod och webbläsaren i dina gästers mobiltelefoner.

Med funktioner som:

  • Incheckning
  • Oförglömliga bilder delas med er i ett liveuppdaterat bildspel
  • Bordsplacering
  • Meny
  • Program
  • Presentation av talare
  • Röstning

Vi gör er dag och kväll speciell och du kommer att få dina gästers mest minnesvärda bilder!

Här kan du läsa mer om hur det fungerar att ha Mingle & Share på ert event!

N

Steg 1: Ni är intresserade av Mingle & Share.

Om ni vill kommer vi att ha ett digitalt möte för att säkerställa att ni får rätt paket och att allt känns rätt innan ni bokar.

N

Steg 2: Ni har bokat, vad är nästa steg?

Alla våra paket inkluderar ett planeringsmöte där vi går igenom detaljerna inför er dag. Om ni befinner er i Malmös omgivningar träffar vi er gärna personligen.

N

Steg 3: Eventdagen

Först och främst ha en fantastisk dag! Det rekommenderas att värden eller värdinnan presenterar Mingle & Share så att gästerna vet att de måste checka in. Det rekommenderas även att värden eller värdinnan tar en bild av gästerna och laddar upp den så att gästerna vet hur det fungerar!

N

Steg 4: Efter ert event

Ni får en inloggning till ett digitalt galleri, där ni kan ladda ner de delade bilderna. Vi skulle verkligen uppskatta om ni vill dela en bild efter ert event som vi kan publicera på våra sociala medier.
Ni är också välkommen att tagga oss i era sociala medier.

Kontakta oss för mer information eller för en förfrågan om datum!